Het team achter Bits of Care

Wij vinden het belangrijk autonoom te werken, vernieuwing te brengen, betrokken te zijn, en resultaat te bieden waar professionals in de praktijk ook daadwerkelijk iets mee kunnen. 
 

Onze waarden

Betrokkenheid

Wij zijn toegankelijk en benaderbaar 

Actionability

De resultaten die wij opleveren zijn toepasbaar en geborgd in de praktijk

Vernieuwing

Wij zijn vernieuwend in onze ideeën en oplossingen

Autonomie

Wij werken zelfstandig en nemen verantwoordleijkheid

Dit zijn wij

Dominique van der Vlist

Al tijdens mijn studie medische informatiekunde vond ik het interessant om na te denken over de mogelijkheden van technologie in de zorg. Later leerde ik hoe ook data hier een waardevolle rol in kan spelen tijdens mijn studie econometrie, en ontstond bij mij de ambitie deze kennis te combineren. Met Bits of Care hoop ik de technologische oplossingen met data die ik zie in de commerciële sector, ook naar de zorg te brengen.

Stuur mij een e-mail: dominique@bitsofcare.com

Noortje de Haan

Voor mij is de gezondheidszorg de mooiste en meest uitdagende omgeving om in te werken. Echter, tijdens de patiëntenzorg vallen ook vaak dingen op die beter, efficiënter of gemakkelijker zouden kunnen. De problemen die ik tegenkom in de kliniek vormen vaak de basis van wat we met Bits of Care willen oplossen of verbeteren. Voor mij is de combinatie tussen medisch inhoudelijke en vakoverstijgende werkzaamheden op het gebied van digitalisering het meest uitdagend en inspirerend.

Stuur mij een e-mail: noortje@bitsofcare.com